За РУТ ЕООД

Мъдрост
Най-трудно е да познаеш себе си, най-лесно е да проучваш другите.
Талес от Милет.

„РУТ” ЕООД е дружество, занимаващо се със счетоводни и административни услуги от 1994 г. до сега. За тези години има натрупан добър професионален опит в счетоводното и административно обслужване.

Теоретичната подготовка е по счетоводство, икономика на труда, мениджмънт и други курсове и специализации.

 Какво да очаквате от нас:

Афоризъм
Ако действате в нарушение на правилата, Ви глобяват, а ако действате по правилата, Ви облагат с данъци.

 Е, честно казано, афоризмът по-горе не звучи много приятно, но това не се отнася само до Вас, а до всички, занимаващи се с бизнес.

Това което на нас ни харесва и прилагаме е една Резолюция на Върховния съд в САЩ върху решението на Федералния съд в Хенд по делото Хенверинг срещу Грегъри от 1934 г., която гласи:

Всеки е в пълното си право да урежда своите финансови дела така, че да плаща колкото се може по-ниски данъци. Никой не е длъжен да планира печалбите и загубите си по най-изгодния за Министерството на Финансите начин. Плащането на по-високи данъци не е въпрос на патриотичен дълг.

Ще се опитаме с Ваша помощ по законен начин да намерим този модел на финансова дейност, който най-много ви подхожда, за да плащате най-малко данъци, съгласно действащото българско законодателство.

Освен това ще срещнете разбиране за Вашите проблеми по финансово- счетоводната и административна дейност; ще имате лесна комуникация; лоялност; конфиденциалност по отношение на Вашата информация; професионализъм и компетентност по отношение на извършваните услуги; пълна и точна информация за финансовото състояние на дейността, която извършвате, съобразно информацията, която сте предоставили; анализ на информацията, за да вземете най-доброто управленско решение; решаване на проблеми с персонала и всичко останало, което е по силите ни, за да Ви помогнем.

Ще се радваме да работим заедно.